Gastroprojekty a gastrostudie
Specializujeme se na projektování kuchyňských provozů pro školy, nemocnice, domovy seniorů, podnikové jídelny, hotely a restaurace.
Naše projekty kladou důraz na úsporu energií, vody, surovin i pracovních nákladů a splňují veškeré podmínky pro získání dotací díky efektivnímu řešení. Používáme zařízení, která vyžadují menší prostor, vzduchotechniku a přinášejí nižší investiční i provozní náklady.
Standardně obsahuje projektová dokumentace tyto části:
- Návrh rozčlenění, dispoziční řešení, specifikace a rozpočet kuchyňského provozu
- Výkresy připojovacích bodů pro elektroinstalace, vodoinstalace, plyn, vzduchotechniku a stavební úpravy
- Technickou zprávu s provozně-technologickým popisem řešení
Studie a projekce gastroprovozů
Náš tým čtyř projektantů s odbornou podporou kuchaře-technologa má od roku 1994 rozsáhlé zkušenosti s návrhy moderních a efektivních kuchyní. Ročně zpracováváme přes 60 gastroprojektů, přičemž velká část z nich získává úspěšně dotace. U rekonstrukcí stávajících provozů využíváme naše odborné znalosti ještě intenzivněji než u projektů nových kuchyní. Veškeré práce probíhají v souladu s aktuálními hygienickými a stavebními normami, jsou praktické a odpovídají potřebám zákazníků na základě konzultací.
S NÁMI SE DOMLUVÍTE.
Přesvědčte se sami.